Langrenn.org

Skilisens

For alle skiløpere over 13 år som ønsker å være med på skirenn kreves det at du løser engangslisens hvis du ikke har helårslisens. Dette gjelder også for turrenn. Hvis du ikke deltar i så mange skirenn i året kan du velge å betale engangslisens for de respektive rennene. Denne koster for øyeblikket 50 kr per skirenn for personer under 25 år og 120 kr per skirenn for personer over 25 år. Vi anbefaler imidlertid alle å betale helårslisens. Fordelene med helårslisens er flere:

  • Du er forsikret mot skader og ulykker både på trening og skirenn hele året, også om sommeren. Les mer om hva forsikringen dekker.
  • Du slipper å betale engangslisens på skirenn. Du vil spare penger på å betale helårslisens i stedet for engangslisenser hvis du går mange skirenn i løpet av sesongen. 

Krav

  • Du må være medlem i en skiklubb eller skiforeningen for å kunne få helårslisens.

Slik får du helårslisens

Du må kontakte din skiklubb eller skiforeningen for å kunne bestille helårslisens. Hvis du ønsker helårslisens via skiforeningen kan de nås på telefon 22 92 32 00. Husk at du må være medlem i skiforeningen for å kunne utløse helårslisens

Les mer om skilisens hos skiforbundet.